Рашков бие с фалшиви новини, вместо с палки – Христо Иванов и ДПС дружно ръкопляскат на БКП

бойко рашков

Държавния преврат върви с пълна сила, а народът сякаш спи, зомбиран от фалшивити новини – бичът на новите варвари, с които окупираха властта.

В Народното събрание ежеминутно се извършва Народен съд, само още не са започнали да стрелят, но пък не крият, че се канят да го направят. Мишената е Бойко Борисов, а вчера Рашков взе револвера и му се закани.

Може физически да не му се получи днес, но чакайте-те идват“ и не се бавят. Едва ли избирателите на „Демократична България“ са си представяли, че лидерът им Христо Иванов ще държи патетични и хвалебствени речи за комунисти.

Да правилно четете, същият този Христо Иванов, който уж иска лустрация и се прави, че майка му Мария Бойкикева и до днес не е отявлена комунистка, държава прочувствени речи за приятеля си Меди Доган, вчера се поклони, че как не се сецна пред Бойко Рашков и Янаки Стоилов.

И двамата „бивши“ от БСП, а първият е направо символ на мракобесните мутренски времена, които връща и днес благодарение на Румен Радев. Години наред имало хора с крещящи доказателства срещу тях и оставали безнаказани, това трябва сега, веднага, да приключи, размахва пръст от трибуната на Народното събрание и Христо Иванов. Казва това и сам не си вярва, докато зад него стои Атанас Атанасов, прокурор от Възродителния процес, замесен не в една и две афери, подслушвания, рекет и мутризация.

За справка може да видите документи от разследването „Гном“, които Иванов добре познава, но широко си затваря очите. Върна се точно онова мракобесно време и ние отдавна го казваме. Но понеже тези същите кресливите, агентите, комунистите с фалшивите си новини от години опитват да заклеймят и ПИК, и всеки инакомислещ, за народа явно бе по-лесно да повярва да по гръмогласните. Техните тролове в социалните мрежи, техните платени съобщения из фейсбук и сайтове.

ПИК