Миланов гледа нападател в Люксембург, 500 грама делят Ники Михайлов от договор

живко_миланов-1280x853

Треньорът на Левски Живко Миланов е пътувал до Люксембург в четвъртък вечерта, за да гледа на живо играч, който е набелязан за лятната селекция на „сините“. Младият треньор е бил на стадиона на Дюделанж за мача от Лига на конференциите с ирландския Бохемианс. Домакините загубиха с 0:1, а най-вероятната цел на Левски е тунизиецът Адел Бетайеб, съобщава „Мач Телеграф“.

Той е нападател и през миналия сезон има 17 гола в 24 мача. Роденият във Франция футболист е на 24 години и е висок 184 см. Юноша е на Анже.

В същото време вратарят Николай Михайлов има условие от Наско Сираков да свали килограми, преди да подпише. Той тренира усилено и му остават само 500 грама, за да достигне до теглото, при което ще може да подпише нов договор с родния си клуб. Според договорката след това Михайлов ще трябва да продължи да подобрява физическото си състояние и да намалява теглото си, за да може да застане под рамката.

Най-вероятно обаче той ще бъде уреден до днешния двубой със Славия и ще седне на пейката като резерва на 16-годишния Пламен Андреев. Младокът се представи силно в контролите и ще получи шанс да стартира и в новото първенство. Към момента той има само 10 минути в родния елит, които записа през миналия сезон.

От треньорския щаб ще преценяват до последно и дали да пуснат сред 11-те кипъреца Сиелис, който бе представен като ново попълнение преди няколко дни. В атака дилемата е свързана с позицията на Билал Бари. Ако той бъде оставен на фланга, титуляр може да е Валери Божинов.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории