Борис Ячев остро: Да се изплюеш в лицето на лекарите, спасили живота ти, е неблагодарно

d350ccb7682b62304046f2e37a8e6dfa

Няма по-добър начин днес да се подсетим отново какъв героизъм в мирно време проявиха българските лекари по време на пандемията, на фона на един нечистоплътен скандал между служебното недоразумение Стойчо Кацаров и болница „Пирогов“. Това написа на страницата си във Фейсбук зам.-шефът на НФСБ Борис Ячев.

Ето какво коментира още той:

Гледайки д-р Каменова, ми идеше да потъна вдън земя от срам заради немъжката, недостойна постъпка на министъра. Да се изплюеш в лицето на лекарите, спасили живота ти е черна неблагодарност.

Призовавам засегнатите лекари да съдят до дупка този човек и това да послужи за назидание на всички, които решат случайно, че може да направят политическа кариера на техния изтерзан гръб.

Бих искал да обърна внимание на служебния министър, че точат касата тези болници, които нямат достатъчно пациенти, та да вземе да обърне поглед към частните структури. Да го видим дали ще има този кураж!

И да се радва министърът, че „Пирогов“ не е ВМА, например, защото като част от Българската армия, сигурно щяха да излязат с оръжие в ръцете за да бранят честта си.