Христо Терзийски: Ще работим за просперитета на страната и ще се противопоставим на хаоса

capture-20210611-154016

Отново се явяваме със силната листа на коалиция ГЕРБ-СДС, която се състои изцяло от кандидати от Кюстендилска област – млади хора и доказани професионалисти, които отлично познават проблемите ѝ и могат да предложат най-ефективните решения. Резултатите от предишните избори доказаха, че този силен екип се ползва в най-висока степен с доверието на нашите избиратели. Сега сме 5 пъти по-мотивирани да работим за стабилността и просперитета на страната и да се противопоставим на хаоса, реваншизма и деструктивната политика. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС за област Кюстендил Христо Терзийски, след официалното откриване на предизборната кампания.

По традиция, старт на кампанията бе даден с водосвет за здраве, благоденствие и успех, на който присъстваха всички кандидати от листата – Даниел Александров, Михаела Крумова, Анелия Любенова, д-р Александър Паризов, Мишел Виячева, Станислав Тенев и Нели Точева. На тържествения водосвет в храма „Успение Богородично“ присъства и областният координатор на политическата сила Даниел Данчев. Водосвета отслужиха Архиерейският наместник на Кюстендилска духовна околия архимандрит Исаак, иконом Светослав Григоров – председател на храма, протойерей Даниил Хаджийски, протойерей Виктор Мачай, свещеник Иларион Стоянчов, протодякон Александър Нешев и дякон Мирослав Костов.

Водачът на ГЕРБ-СДС и доскорошен министър на вътрешните работи, Христо Терзийски бе категоричен, че само за месец българските граждани са се убедили, че страната лесно може да бъде върната с години назад; че без политически сили, способни да поемат отговорност за управлението, всеки достоен човек и добър професионалист е изложен на политически произвол. „Време е да се завърнем към приоритетите, които са важни за България – икономическо развитие, инвестиции и иновации, модерно образование, подкрепа за малкия и средния бизнес, създаването на условия за младите хора, които да ги мотивират да останат да работят и създават семейства в родните си места“, заяви още Христо Терзийски.

Областният координатор на ГЕРБ Даниел Данчев даде заявка, че Коалицията ще води отворена към хората кампания, със смислен дебат за политики по ключови теми и приоритети за страната. „Българите са разумни хора и затова вярвам, че на 11 юли ще се доверят на сигурността и стабилността, а не на хаоса и агресията. След като 5 пъти получаваме доверието на българските граждани, с номер 5 в бюлетината отново ще се борим да спечелим подкрепата им“, заяви Даниел Данчев.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории