Шефът на НАП Румен Спецов тренирал ЛиЛана?

румен спецов

Хитовият началник на Националната агенция за приходите Румен Спецов пази ревниво пикантна история от близкото си минало. Културистът без тайни в числата е бил личен треньор на Лиляна Деянова – ЛиЛана, разкри източник на Lupa.bg от близкото обкръжение на шефа на НАП.

Певицата и данъчният бос били толкова близки, че мускулестият мачо планирал диетичния режим за хранене на близката до Васил Божков певица, която дори прекара известно време в ареста заради обвързаността си с хазартния бос.

Оттук вървят и подозренията, че възможно Румен Спецов да е „командирован” в екипа на служебния кабинет от мултимилионера-беглец, за да „чегърта” с хъс кадрите на враг №1 на Черепа – Бойко Борисов.

Не е тайна, че 46-годишният републикански шампион по културизъм за ветерани от 2014 г. и 2015 г. и медалист от редица престижни турнири Румен Спецов подпомага активно подготовката на състезатели в различни категории, класирали се на призови места в България и чужбина.

Босът на НАП е и персонален и онлайн треньор в интернет платформата Bodyconstructor. Според него дамите преди всичко трябва да осъзнаят, че за да отслабнат, трябва да спрат да гладуват и да започнат да се хранят.

Спецов съветва още нежната половина от човечеството да спортува поне 3 пъти в седмицата.

„Гладът не е добър приятел, с глад можете преди всичко да се разболеете. За пълноценно намаляване на теглото, както и за поддържане на постигнати мечтани килограми водеща е ролята на хранителния режим. Той трябва да включва разнообразни храни в неголеми порции, разпределени в 4-5 хранения през деня”, навлиза в детайли инструкторът.

„Не препоръчвам резки и драстични смени на количествата приета храна – дайте си достатъчно време за промени, за да могат всички процеси в тялото да стават плавно и без стрес за организма. Движете се и бъдете активни. Всякаква спортна активност е препоръчителна – ходене в градски условия, в планината, фитнес, каране на колело, плуване и т.н.”, са само част от съветите на Румен Спецов.