Данъчният Спецов се боцка в дупето веднъж месечно

румен спецов

Новият шеф на НАП Румен Спецов не беше особено популярно лице в държавната администрация преди гръмкото си назначение, но за сметка на това от две десетилетия е легенда в средите на родните бодибилдъри. Мъжагата с огромни мускули и куп награди в конкурси по културизъм може да е изряден в работата си, но спортната му кариера е белязана от продължителна употреба на анаболни стероиди, твърдят запознати с битието на данъчния мускул.

Нещо повече – Спецов бил върл защитник на инжектирането с препарати от т. нар. метанов цикъл – Данабол, Вибол, Метандиенон и твърдял, че всички медицински доказателства за ужасяващите им странични ефекти са лъжи и конспирации на фармацевтичните компании.

Като прохождащ културист Спецов се „боцкал в дупето“ с Метан всяка седмица и успял за броени месеци от слабоват студент да качи близо 30 кг телесна маса по пътя към превръщането си в днешната планина от мускули. Данъчният минавал по няколко анаболни цикъла, продължаващи около месец, всяка година.

Днес икономистът използва стероиди далеч по-рядко и поддържа формата си преди всичко с хранителни добавки, споделят негови авери от залата за тренировки. Въпреки това веднъж на месец или два продължавал да си инжектира клонифен цитрат – препарат, който стимулира ендогенното производство на тестостерон в организма.

Медицинските издания са категорични, че употребата на анаболи води до повишено съсирване на кръвта, високо кръвно, чернодробна и сърдечно-съдова недостатъчност, депресия, жълтеница и още куп проблеми. Спецов обаче бил убеден, че това се случва само с необразованите потребители и селските мутри, които се друсат със стероиди като в животинска ферма. И давал за пример Силвестър Сталоун, който е добре известен с пристрастеността си към анаболите, а е жив и здрав на 75 години.