Спортистчето на Слави с 10 бона заплата, хариза правната комисия на ДеБъ, имал друга работа

радостин василев

Скандалите не секват по време на правна комисия в парламента футболният адвокат от партиятана Слави Трифонов, който е председател на комисията Радостин Василев, стана и си тръгна най Демостративно. Извинението му, ако такова въобще може да бъде прието беше, че има гражданско дело в 16:00 часа и не може да продължи заседанието. Така докато взима и депутатска заплата, Василев се юрна да изкарва и хонорар като адвокат.

За капак безпрецедентно той прехвърли председателството на депутатката от „ДеБъ“ и бивш комисията няма зам.-председател и не е ясно по какви правила и как Василев реши да прехвърли правомощията си на Йорданова, докато по време на началник на кабинета на Христо Иванов- Маджото Надежда Йорданова. Важно уточнение, е че комисия се гледа абсолютно
противоконституционния законопроект на „ДеБъ“ за закриване на спецсъда и спецпрокуратурата, а след това и лобисткото предложение на Николай

Хаджигенов да се прекратяват дела, заради бавно производство.

Адвокатът от „Мутрите“ на Мая Манолова поиска от комисията да приеме и магистратите да имат възможност да членуват в партия.

Припомняме, че в специализираните съдилища се гледат дела на най-големите олигарси у нас. корупционни дела, такива за организирани престъпни групи. Закриването им по предложенията на Христо Иванов и Хаджигенов, който също е адвокат на куп босове, е в полза на олигарси като Цветан Василев, Васил Божков, Баневи, Миню Стайков, Бобокови, президентския съветник Пламен Узунов и сие.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории