Мистериозна смърт разтърси Каблешково – намериха мъртъв мъж

полиция

Мистериозна смърт разтърси Каблешково. Рано тази сутрин е намерен труп на 60-годишен мъж, съобщава флагман.бг

По информация на изданието тялото е открито от възрастния му баща, който сутринта отишъл в дома му, за да го види. Когато отворил врата обаче, видял сина си да лежи безпомощно на земята. Доближил се до него и установил, че е мъртъв. Пенсионерът веднага подал сигнал на тел. 112 и на място пристигнал полицейски екип.

Трупът е откаран за аутопсия, тъй като при първоначалния оглед липсвали следи от насилие и все още не е ясно каква е причината за смъртта.

Местни от Каблешково разказаха пред изданието, че в града се носи мълвата, че мъртвият и синът му се скарали преди няколко дни, като този път екшънът ескалирал. Момчето не желаело изобщо да говори с 60-годишния си родител, коментира се, че причината била злоупотребата с алкохол.

„Синът му вече не издържаше на пиянското поведение на баща си. Караха се постоянно. В махалата се говори, че може той да го е убил, ама нищо не е доказано, разказаха местни от Каблешково.

Очаква се утре да бъдат готови резултатите от аутопсията, които ще дадат яснота за причините, довели до фаталния край на 60-годишния мъж.