Богомил Бонев към Трифонов: Да нямаш мъжество и да не рискуваш – така се става политическа мишка, която пее чалгирани възрожденски патриотични песни

bogomil-bonev-1200x675-1

,,Слави, не се прави така. Имаш плаващо мнозинство за политики“, написа бившият вътрешен министър Богомил Бонев по повод отказа на Слави Трифонов и ИТН да приеме мандата и да представи кабинет.

Според Бонев е редно да се направи кабинет, да се опита да прокара смели реформи, а ако не го приемат да поиска вот на доверие „Гласуват го и подаваш оставка. Така се прави. Когато политиката се приема сериозно“, пише още Бонев.

„Така даваш възможност в следващите избори повече хора да гласуват за идеите ти. Обираш периферията на другите партии, както и негласувалите. Сега направи едно нищо. Оправдания за страха винаги ще се намерят. Ако беше опитал, щеше да имаш много повече шансове за следващи избори, че нямаш политическа грамотност, това е ясно“, пише още Бонев.

По думите му, да нямаш мъжество и да не рискуваш те превръща в политическа мишка, която пее чапгирани възрожденски патриотични песни. „Като шоумен и без това отдавна не ставаш“, допълва още Бонев.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории