Евродепутатът от ГЕРБ Асим Адемов: ДБ, Мутрите на Мая, ДПС и БСП са приседнали на диванчето на Слави и чакат

176232196_4132075083523752_181604268901104695_n

Евродепудатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов написа тежък коментар за случващото се в 45-ото Народно събрание. Според Адемов ДБ. Мутрите на Мая, ДПС и БСП са приседнали на диванчето на Слави, а случаят „Росенец“ е съвместна акция на Христо Иванов и Ахмед Доган.

Ето и целия коментар на евродепутата от ГЕРБ:

Още на 13.08.2020 г. заявих много ясно:

Росенец е съвместна акция на Христо Иванов и Ахмед Доган.

Партия.Атака“ вече е заменена от сценаристите на политическия процес с партия.Да, България“! Смисълът на тази сценка бе да се вдигнат акциите и на двете партии, защото те се нуждаеха точно от това.

Имаше искрено желание у младите протестиращи хора да засилят промените към по-добро в България. С течение на времето обаче това искрено желание беше потопено в партийни пристрастия.

ПРОМЯНАТА еволюира в ПОДМЯНА!

Всичко казано миналата година се доказва днес с действията им в парламента. ДПС подкрепя ДБ, а ДБ я приема с охота. Христо Иванов и компания се прегръщат с Мая Манолова и Татяна Дончева и с тези, които доскоро наричаха „чалгари“

ДБ, Мутрите на Мая, ДПС и БСП са приседнали на диванчето на Слави и чакат…Шоуто е за младите, умните и красивите, които протестираха за Промяната.

От Фейсбук профила на Асим Ахмед Адемов