СКАНДАЛ: Дясната ръка на Манолова я нападна: Листите в „Изправи се, мутри вън“ бяха спуснати отгоре!

106276644_2693406424271661_6460308161747719912_n

Скандални разкрития за задкулисието във формацията на Мая Манолова „Изправи се! Мутрин вън“ направи доскорошната й дясна ръка – Тихомир Василев. Криминално проявеният столичанин месеци наред играеше ролята на неин гард и личен шофьор, като дори се появяваше като неин свидетел по различни дела, Беше и редовно на първа линия на уличните метежи, включително в редиците, които се сблъскваха с органите на реда.

Награда за верността си обаче така и не получил. Манолова го е наредила на пето място в столичната листа, което е неизбираемо за бутиковата формация и въпреки напъните на Василев да си осигури над 7000 преференции, стол в парламента няма да има Причина за това по думите е, че листите в движението били редени задкулисно и вместо млади хора и граждани, каквато била заявката на Манолова, там попаднали спуснати отгоре“ лица.

*Вие виждате каква е парламентарната група на ИСМВ, Пак продължават да обясняват, че били протестна партия, но такова нещо не се вижда. В цялата група има само две или три граждански лица. Един от тях може би е Николай Хаджигенов. Но останалите реално са представители на партии. За Мая Манолова е разбираемо, защото тя е председател на ИСМВ.

Няма никаква промяна. Няма ги активните граждански лица. Няма ги хората от протеста. Затова в България партия е мръсна дума, защото там влизат само хора от статуквото.

Листите в „Изправи се, мутри вън“ бяха спуснати отгоре. На принципа „Този е удобен, този не е“. Определиха ги Мая, Дончева, Николай и Арман. Явно аз не съм бил удобен. Вече е ясно кой кой е и хора, които ти се правят на приятели, всъщност не.

Ето, например Максим Генчев, който е нарекъл Пеевски новия Левски, го е направил на времето, но вярвам, че е осъзнал грешките си назад във времето. Надявам се да е полезен в парламента. По същата логика и снимката на Дончева с Илия Павлов е необяснима, но хората имат минало и такива хора има във всяка партия.

Не смея да вярвам на никого от хората, които влязоха в парламента. Всички претендират да са партии на протеста, но в „Има такъв народ“ няма хора, които да са били на площада“, закопа доскорошните си гурута Василев пред „Евроком“.

Той не спести критики и срещу Хаджигенов по повод думите му, че ще приеме продкрепа на ДПС. Това е като да застанеш в устата на ламята и да се надяваш да не си я затвори. Това е наивност. дпс няма да подкрепи нещо, без да си вземе своето“, обяви още бившия шофьор и съратник на Манолова. Той все пак не скри, че се надява на пресрочни избори, на които също има мераци да се яви.

Още по време на протестите лъсна фактът, че Тихомир Валериев Василев е криминално проявен, което не попречи Манолова да го направи координатор на движението си с надеждата му той да стане водач на листа в София и да се сдобие с имунитет, което не се случи.

Тихомир Валериев Василев е криминално проявен по чл. 172 бот Наказателния кодекс за търговия със стоки ментета на известни търговски марки, а наказанието предвижда 5 години затвор и 5000 лева глоба.

Василев у бил задържан през 2019 г. в столичния квартал „Люлин“ да продава фалшиви стоки на популярни марки като „Гучи“, „Версаче“, „Долче и Габана“ и какви ли още не, след което става известен с прякора Тишо Ментето.

Той беше лице и глас на Орлов мост, когато емоционално неустойчивият пиар на осъдената за корупция в особено големи размери Десислава Иванчева – Петър Кърджилов, нападна възрастна жена с бастун и беше арестуван за непристойно и агресивно поведение,

Василев бе вчера и във вихъра на акцията на Манолова, на която и хрумна да гори изборни бюлетини в центъра на столицата, за да демонстрира пристрастието си към машинното гласуване.

След това бившата омбудсманка, назначена на поста с гласовете на ГЕРБ след дълги молби от нейна страна и рев в стаята на депутатите от ГЕРБ, както и пред премиера Бойко Борисов, отиде с микробуси и коли на т.н. майки от акциите „Системата ни убива“ и разпъна черни чували пред дома на премиера в Банкя, където живее семейството на дъщеря му и внуците му.