КРАЯТ! „Спаси София“ скочи на лидер на ВМРО, защото нападнал… мигрантите и педофилите!

7 Dni Sofia08.04.2021
спаси софия

Провинциалният ансамбъл, сбъднал мечтата си за софийско жителство под лозунга „Спаси София“, се завърна в столицата, след като би път като застъпници на Мая Манолова по родните си места.

И тъй като ги сърбят задниците, пардон, ръцете, седнали и драснали поредната си глуповата декларацийка срещу лидерът на ВМРО в СОбС Карлос Контрера. Нещо за транспорта, нещо за парите на София, а всъщност драмата им е в един абзац:

„Г-н Кoнтрeрa, кoйтo cпуcнaхa дa e прeдceдaтeл нa трaнcпoртнaтa кoмиcия, прoвeдe нeуcпeшнa кaмпaния зa дeпутaт, в кoятo влизaхa кaктo мигрaнтитe, тaкa и пeдoфилитe, нo нe нaмeри врeмe дa cъcтaви бюджeт зa грaдcкия трaнcпoрт“.

Ето къде ги стискала халката тези от „Спаси София“ – защо най-дейният столичен активист на ВМРО нападнал мигрантите и педофилите!

Има само една малка липса в декларацията на палавите момченца от „Спаси София“, пропуснали са да кажат кой е този чичко-педофил и влиза ли в Парламента от братската им „Да, България“ и гонил ли ги е и тях из тъмните улички на Казичене и Костинброд. Защото се говори, че един даже го е стигнал.