Васил Божков разкри зловещо Слави: Партията му е разпарчетосана, издържат я други!

7 Dni Sofia28.03.2021
Снимка_на_Слави_Трифонов

Васил Божков все пак не се появи снощи в студиото на журналиста Станислав Цанов, който продъни мрежата да анонсира участието му. В крайна сметка предаването се оказа пореден онлайн разговор, който по думите на водещия е на живо. 

Въпреки че от дни се анонсира, че в самото студио ще гостува Васил Божков, то разговорът се осъществи само с видеовръзка.

Всъщност макар и разговорът да се излъчваше на живо, беше поставено условието въпросите от зрители да са зададени до 10 часа в събота. Което реално означава, че може да е направен подбор на въпросите, а отговарящият да се е подготвил предварително.

Един от първите въпроси, които бяха зададени на Божков от младеж, който не беше представен, бе относно Слави Трифонов и възможностите на партията и на телевизията да се финансират сами.

„Не мога да кажа дали някой стои зад Слави. Познавам го отдавна. Партията му е разпарчетосана на корпоративни групички от определени групировки и икономически структури. За него не мога да кажа. Не знам продаде ли се или не“, каза Божков.

Той заяви, че е протегнал преди дни ръка на Слави, но при тази ситуация и това съставяне не листите, не мисли, че може да е заедно с него.

СКАНДАЛ: Изхвърлиха Васил Божков от изборите в голям български град

„Не може Слави да си осигури финансиране на телевизията само с тези 78 ст. абонамент“, категоричен е Божков.

„Слави не може да махне хунтата. Никой от сегашните политици не може. Всеки, който влезе във властта, започва по поговорката „Гарван гарвану око не вади“, каза той.