Карлос Контрера остро: ДеБъ мълчи по шпионския скандал! Патологичният кръжец е притихнал и се озърта

Карлос Контрера

Карлос Контрера от ВМРО задочно предизвика „Демократична България“ Общинският съветник в София и кандидат за народен представител запита защо представящата се с русофобските си позиции коалиция упорито мълчи по шпионския скандал. „Пак тежка ситуация за пародийното „Демократично обединение“ – омразният им главен прокурор Иван Гешев, на който иначе викат „Каскета“, улови група, заподозряна в шпионаж в полза на Руската федерация.

Русофобският патологичен кръжец около ДъБъ е притихнал в момента и се озърта колебливо – нито да се израдват, нито да си мълчат. Липсват гръмки позиции от умнокрасивата общност по темата. Иначе през ден може да ги учете да громят Русия, руския газ, руските потоци и руското влияние. Разбира се, основно го громят във фейсбук, където е естественият им хабитат, коментира Карлос Контрера и припомня, че това важи и за медиите на Иво Прокопиев.

„Сега обаче, видите ли, кофти ситуация, защото омразният им главен прокурор проведе акция, която най-много им импонира на тях – великите борци срещу Москва. Обаче трепетливата джендърска душа изпада от този развой на събитията в тежък и неразрешим дисонанс – как да скокнат във възхвала на омразния им „Каскет“? Ав същото време как да мълчат страшно, зловещо за случилото се?

Бива ли тази видна русофобска камарила да не се изтъпани пред медиите и да рече – ето, ето доказателство за руска намеса във вътрешната политика. Обаче как така да излязат и да кажат – Главният прокурор защити държавата. Нали около неговата фигура и оплюването й от сутрин до здрач си градят половината кампания, как да кажат сега, че той е свършил добра работа. Наистина трудна ситуация за тях! Както се казва-да не си на тяхно място…

И си ги представям как сега седят с навити до лактите ръкави на ризите и се чудят – Гешев или Москва, Москва или Гешев, А колкото повече мълчат, толкова по-странно става. Ех, бедни умнокрасиви, това е само загрявка за голямото гънене, което ви предстои след изборите, когато ще се назландисвате (ако влезете в парламента, де) как да седнете да управлявате с Борисов. Да, защото още от сега и оттук виждаме как се облизвате точно за това“, коментира още Карлос Контрера от ВМРО.

ПИК

 


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории