Русо зло: Булката на Слави мутрее с автомат и ножове (ХИТ СНИМКИ)

34fac9aed7abb4992de3c24bfe9b76b8

Булката на Слави Трифонов – Мартина Джорджевич, се прави на мутра във фейсбук, видя репортер на Lupa.bg.

„Русото зло“, което е до Дългия вече петилетка, провокира приятелите си със снимки, на който развява съветския автомат „Шпагин” и ножове.

Блондинката от смесен брак явно е усвоила мутренското поведение на любовника си и не се свени да демонстрира живот на метреса в социалните мрежи.

От фотосите на Мартина се вижда, че редовно посещава ресторанти, кафенета и сладкарници, въоръжена до зъби. 25 години по-младата от 54-годишния учиндолец палавница не се притеснява да се появява на публични оживени места с ножове за по 2000 лв. и нагоре.

Още по-скандално е, че нахаканата Мартина не е просто носи хладно оръжие в чантата си, а най-демонстративно го поставя на масата до чашата с кафе и парчето десерт. Според запознати скъпите ножове Джорджевич получава под формата на подаръци.

Откакто е с Дългия, Джорджевич забрави за работата. По негово настояване нимфата зарязала елитен столичен фитнес, където се запознали със Слави, и вече посещавала залата само като клиент.

Джорджевич дори сменила приятелския си кръг и живеела като птица в клетка. Единствено с майката си обикаляли престижни софийски ресторанти за сметка на богатия си мъж. За да пълен кефът, наскоро Мартина яхнала луксозна лимузина мерцедес.