Откакто повдигнах темата за гробищата, ме посъветваха да ходя с пистолет

68

В края на миналата седмица зачекнах темата за дерибействащите цигански банди из софийските гробища. Лекото повдигане на завесата какво и как се случва зад официалната политика на Столична община явно не се хареса на доста кръгове.

А нещата са по-брутални от това, което съм написал. Вярвам, че обществото трябва да знае. Независимо дали фактите ще се харесат.

Да, там върлуват организирани престъпни групи, които печелят от мъката на хората.

Да, там върлуват банди, които имат своите тартори, които имат пък своите други тартори, а те са подчинени на други по-нагоре. Нали сега е модерно да се говори за мафия. Ето ви пример. И? Някой нещо?

Иначе великата „опозиция“ в София нещо мълчи по тази тема. Изкушавам се да предположа, че мълчанието се дължи на това, което и аз знам, и са преценили да си го пуснат покрай ушите. Никой не иска проблеми. Буквално.

Не виждам видните борци срещу “mafiqta” да се намесват. Може би, защото не им стиска, все пак имат имат бегла представа за какво иде реч. Темата не е красива.

Занимавам се с тези въпроси от преди да станат общински съветник през 2015 година.

Да, там мачът е брутален. На колегата общински съветник  Димитър Антов три пъти му палиха колите, защото се осмели да говори едно време. Сега тези като него ги мачкат по-фино – пращат им НАП.

А циганските фирми, регистрирани на един адрес в една къща никой не ги проверява. Има и отлежлала една преписка по мой сигнал в Главна дирекция „Национална полиция“ за същите тези дедесари. Пак нищо!

Откакто повдигнах темата, няколко близки приятели и нетолкова близки хора ме посъветваха да спра. По съвет на един от тях пак почнах да си ходя с личното оръжие – за всеки случай. Друг ми се обади, за да ми каже, че „по нареждане на висок човек от София се готвели медийни публикации по друг въпрос“,  да спра да се занимавам и да ровя по темата, че да не ме смачкат превантивно.

В същото време Столична община по тази тема мълчи ли, мълчи, тишината е оглушителна. Защо?!


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории