Хванаха Дани Петканов в голяма измама

Даниел Петканов Алекс Богданска

Даниел Петканов и съпругата му Александра явно наистина са майстори на тарикатлъците. Те привличат изключително голям интерес с номерата си за разводите, вечната любов и разводите.

„На мушката“ този път е известния с прозвището си Лудия репортер. Наскоро той попадна сам в своя капан в опитите да покаже креативността си пред съпругата си и по този начин да печели пари.

Насред пандемията Даниел Петканов измисли нов начин да привлича вниманието – този път чрез платено мобилно приложение за фитнес маниаци. И разбира се, избрал е именно периода, в който фитнес залите бяха затворени, за да привлече бързо и сигурно аудиторията, пише Блиц.

Петканов не спира да показва мускули и да анонсира новото си начинание, което по думите му, „било сваляно над 100 пъти всяка минута“. Негови гневни последователи обаче, бързо го свалиха на земята с коментарите си.

Оказва се, че приложението е бъкано с проблеми от всякакъв характер, нищо, че е платено. „Много странно защо кода е точно „dani4″ и като цяло това стана като нов измамен бизнес. В България гледат как да ти вземат парите от нищото и това е някакви си по-известни личности започват да рекламират разни зарибяващи глупости и глупавия народ вярва“, коментира Тино Караджов под поста на Петканов в Инстаграм.