Бандата малкопишковци на Борис Бонев се оля на „4-ти километър“

борис бонев

Виждали ли сте серГейчетата от „Спаси София“!?

Трудно, защото повечето от тях се крият зад едноимената страничка, с която искат да управляват столицата. И трябва да признаем, че селското вдъхновение им носи успех, защото Йорданка Фандъкова все им угажда. А са гракнали, а им е напълнила човчиците. Нали си е учителка самоковската женица…

Думата беше, че ако видите тези самодейци, ще се удивите на физиката им. Всъщност те повече почти нямат такава. Няма лошо, наблягали са на книжките, бягали са от часовете по физическо, събличали са се по къси гащета само един пред друг.

Затова днес събуди недоумение напънът им да връщат на общината басейна на „4-ти километър“! И със спорта се захванаха тези борисбоневчета с провинциален постоянен адрес. Всъщност спортната инфраструктура отдавна им е тръпка, напушеният им атаман зовеше по време на предизборната кампания стадионът на ЦСКА да бъде разкаран от центъра на София.

Хубаво е вече някой да опъне ушите на „спасителите“ и да им набие шута, ако не от София, то поне от ефира. Защото дразнят. Тия спортни „малоумници“ знаят ли какво трябва, за да се ремонтира басейна!? Хора, с далеч по-големи познания от техните, експерти във водните спортове и съоръженията за тях искаха да взимат басейна на концесия. Дойдоха, видяха го и казаха, че 20-те милиона за ремонт и възстановяване няма да им стигнат. И си заминаха. И това преди 3 години!

Сега наш Борис и бандата му серГейчета щели да оправят проблема. Ей, това е голямо нещо, не са ви малките пишки, с които си играете вечер.

И още нещо. За басейна на „4-ти километър“, за базата около него, в спортното министерство отдавна има проект. И по него се работи. Даже май и инвеститор има. Само да не го надушат от „Спаси София“, че тогава няма да може да се спаси от тях.

 


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории