Мая Манолова се развежда!? Мъжът й разкара за Коледа нея, дъщеря й и зетя

7 Dni Sofia03.01.2021
ангел найденов, мая манолова

 Проблемите в брака на Мая Манолова и Ангел Найденов, за които се зашумя в разгара на лятото, се задълбочават, коментират близки до семейството. Коледните празници двамата съпрузи прекарали отделно. Бившата омбудсманка гостувала в апартамента на своята дъщеря Ралица, където отваряли подаръци заедно със своя внук Максим.

Найденов отсъства от милите снимки. Той поздрави приятелите си във фейсбук със семпла картичка за Рождество Христово. Бърза проверка на „Ретро“ установи, че в листата му с приятели в социалната мрежа вече не присъстват нито жена му Мая, нито дъщеря й Ралица, нито пък нейният мъж Мартин.

Очевидно напрежението в привидно идиличното семейство е ескалирало, а времената в които Ангел позираше прегърнат с Манолова, щерката и зетя, са останали в миналото. Още през лятото стана ясно, че бившият военен министър живее като отшелник във фамилната вила в село Рударци. Там семейството посрещаше всички празници, но от месеци  кракът на Манолова не е стъпвал в пернишкото село, казват съседи. Последната поява на Найденов рамо до рамо с жена му бе на събитие, организирано от нея през септември, където стояха на дистанция един от друг, а ексминистърът на отбраната шокира с неугледен вид. Подпухнал, с големи торбички под очите и драстично напълнял политикът дори не бе разпознат от някой присъстващи.

„Водят се съпрузи само заради нейния имидж„, коментират из интернет форумите. След като на бял свят лъсна новината, че Манолова била нещастно влюбена в премиера Бойко Борисов, а през лятото решила да му мъсти, организирайки метежите в центъра на София, Ангел Найденов се депресирал и се е отдалечил от нея.