Хаджигенов се гъне като червей в bTV за връзките на Мая Манолова с Васил Божков

7 Dni Sofia20.12.2020
николай хаджигенов, мая манолова

Проф. Велислав Минеков не казва, че ще напусне Триото, а че единственият вариант да свалим „хунтата“, е да работим всички заедно. Възможността е една и ние се опитваме да направим така, че да работи, заяви адвокат Николай Хаджигенов от „Отровното трио“ пред Би Ти Ви.

Хаджигенов увери, че шефът на ДБ Христо Иванов казал „не“ за коалиция с тях само по телевизията. На среща „очи в очи“, бившият правосъден шеф казал, че ще мисли и ще свикат Коалиционен съвет.

На срещата ни той каза, че ще мисли и ако има варианти, ще го направи (говори за коалиция с Отровното трио), защото в Демократична България чудесно разбират какво се случва. Ние се опитаме да направим нещо невиждано и нечувано – опитваме се това недоволство, което беше по площадите, да се излее в урната, да го съберем и да ударим корупцията по челото, заяви адвокатът.

По-късно обаче адвокатът изпусна нервите и си срита Христо Иванов и аверите му по кокалчетата. Той беше министър на Бойко Борисов. ДСБ пък бяха в коалиция, която веднага се продаде на Борисов и влезе във властта. Така че да не се вторачваме толкова в миналото на Мая Манолова, призова адвокатът на бившата любовница на Васил Божков – Лилана.

По-голямата част от хората, които ни подкрепят, са хора, които не са политически представени, добави той.
Мая Манолова показа готовност да служи на гражданите още като омбудсман. Готов съм не просто да ѝ стисна ръката, а да застанем до нея. Ще се изправим срещу цялата хунта на Борисов, подчерта Хаджигенов.

Адвокатът обаче се уплаши да коментира признанието на Васил Божков, че бившият омбудсман настоявала за подкрепа от милионера – финансова и всякаква друга.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.