Топ-журналист: Няма да нарека Миролюба Бенатова простакеса, ама…

7 Dni Sofia18.12.2020
Миролюба Бенатова

От профила във Фейсбук на журналиста Константин Мишев

Миролюба Бенатова която няма да нарека публично простакеса…написала, че съм бил „платен глас“ и че имам нещо общо с продажбата на танкове в Македония. И не, няма да я нарека простакеса.

Никъде не съм споменал името на тази дама, която няма да нарека простакеса. Но това, че няма да я нарека простакеса не означава, че не лъже и не клевети. Какво да кажа повече…а, да….споменах ли вече, че няма да я нарека простакеса.

Ето какво е написала тази жена, която категорично не бих нарекъл простакеса: „Тази игра с „извини се, бе“, има много участници. Поредният „купен глас“, за да ме хока е на екс инфлуенсър от времето, когато СДС значеше нещо. И България продаваше стари танкове на Македония.

Толкова маски паднаха, че ми е трудно да ги събера всичките. Но Косьо М. не мога да го подмина. За младата ми аудитория този пост ще е непонятен. Чудя се да дам ли жокер за търсачката. Май не си заслужава.“

Горните клевети и лъжи на тази жена, която няма да нарека простакеса, са във връзка с тази моя драска. Тя е споделила драската със своето излияние. Къде пиша за нея и използвам ли обиден език?

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.