Сидеров захапа Валери Симеонов: Ако не му се работи с нас, да подава оставка! Аз ще проверя добива на злато…

Волен Сидеров

ГЕРБ не приемат предложението на ДПС да влезнат в коалиция с малцинството, от много години. Въпреки различията с управляващите, се стараем да не се връщаме към определен стил на поведение. Това заяви председателят на ПГ на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров в предаването „Офанзива“ по Канал 3.

„Ако Валери Симеонов ходи по дискотеките да проверява шума, аз ще отида да проверя концесия за добив на злато, дадена през 90-те години. Искам да проверя положението с добива, заедно с комисия. Ако трябва ще бъде направена и анкетна комисия“, каза още той.

„Предложение, което не е минало през група, не може да се работи. Валери Симеоновтрябваше да разговаря с нас. Ако Симеонов реши, че не може да работи с нас, винаги може да подаде оставка“, допълни Сидеров.

„Трябва да се реши в каква конфигурация ще е правителството за изборите, дали Борисов ще иска ние да сме отделна партия, дали коалицията ще се развали. Възможно е на евроизборите да се явим отделно, без да се разваля коалицията“, коментира председателят на ПГ на „Обединени патриоти“.

„Подарих на Юнкер една българска ракия, дали действието й не продължава, попита шеговито Волен Сидеров и пожела на Жан- Клод Юнкер бързо оздравяване“, завърши Волен Сидеров.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории