Изпълнителен директор на Левски отсече: Уволнение на Делио Роси не е стояло на дневен ред, дори при серията от 4 поредни мача без успех

Делио Роси

Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов изрази мнение, че работата на Делио Роси е дала резултат в полуфиналите с ЦСКА и класирането на финала за Купата на България. Иванов заяви, че уволнение на италианеца не е стояло на дневен ред, дори когато „сините“ наредиха серия от 4 поредни мача без успех – равенство с Етър и загуби от ЦСКА, Лудогорец и Ботев Пд.

„На последната права към целта си сме, но финалът ще бъде спечелен от по-добре подготвеният отбор, дано сме ние. Силно разочаровани ще сме, ако не спечелим купата и не вземем медал. Не мога да не кажа, че серията от 4 поредни мача без победа не ни накара да се замислим дали не сме допуснали грешки при изборите си. Напрежението беше огромно. Бяхме решили да дадем комфорт на треньорския щаб и те да привлекат футболистите, които са им нужни. Смятам, че от този период излязохме по-силни. Колебания за треньорския пост не сме имали, бяхме се фокусирали върху това да се поддържа нормална атмосфера и да се потърсят отговорите защо се стигна до тази негативна серия. Г-н Роси има двегодишен договор с Левски, така че мястото му е гарантирано и догодина“, разкри Иванов пред БНТ. Той намекна и, че съвсем скоро ще има положителна развръзка с новите договори на Васил Панайотов и Роман Прохазка.

„През лятото се надявам да не правим селекция като през този сезон. Надявам се да сме в позицията на силната страна и да вземем само 1-2 нови футболисти, с които да вдигнем качеството. С Панайотов и Прохазка сме говорили за нови договори, дано скоро приключат разговорите. Писмено няма оферта за никой от футболистите ни, подочули сме, че има интерес, но това е част от футбола“, каза още изпълнителният директор на „сините“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории