Левски – ЦСКА 2:2! Страхливци, така шампион не се става! Честита поредна титла на Лудогорец

7 Dni Sofia21.10.2017
дерби

Страхливците от Левски и ЦСКА не посмяха да се победят в едно от най-невзрачните дербита от години, минало в блъскане, бавен футбол, грешки, ритане по краката и безобразия на треньорската скамейка. Така с 2:2 двата столични гранда отказаха да се намесят сериозно в битката за титлата, която може спокойно да бъде връчена на Лудогорец.

Утре делиорманци ще дръпнат с 5 точки на ЦСКА и със 7 на Левски. И може още следващите два кръга в домакинствата на „сините“ и на „армейците“ да приключат интригата в първенството.

Особено срамно бе поведението на Левски! Дори, когато губеха, „сините“ стояха с 8 души отзад, което не е било никога в историята на този велик клуб. ЦСКА пък се подведе по това и заложи на всичко друго, но не и футбола, който досега практикуваше.

След мача и двамата треньори признаха, че отборите им играли слабо. Но били доволни от борбата. По дяволите, това е футбол. И най-вероятно за това ще стане Лудогорец шампион. Играе футбол, не борба.

А тези Левски и ЦСКА ще останат в историята, че 9 години не са успели да донесат титлата в София…

коментар

  • Г-н

    23.10.2017 at 1:17

    Абе, Вие явно не сте гледали мача или просто сте инвалиди относно футбола. Ясно се виждаше абсолютно през целия мач, че Левски играеше 4-4-2 като преливаше в 4:5:1

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории