Нагази в дълбоки води! Христо Иванов се репчи на Бойко заради Георги Гергов: Ще търсим отговорност

4a11d10bea02a2801b309f332f0b6fa4

Ако Пловдивският панаир бъде харизан на Георги Гергов, отговорността ще е лично на Бойко Борисов. Това ще бъде перфектната илюстрация за връзката между руското влияние и корупцията у нас. Така лидерът на ДБ Христо Иванов коментира проваленото по-рано днес заседание на Общинския съвет, инициирано от десницата, което трябваше да реши въпроса със собствеността на Пловдивския панаир, предава Lupa.bg.

„Кворум не беше събран, а нито един от 17-те общински съветници на ГЕРБ не се яви на работа. Този казус е от национално значение и тества твърденията на различни политически сили за евроатлантическата им ориентация.

Подобни решения не се взимат без политически гръб на най-високо ниво. Това е демонстрация как руското влияние и корупцията в България се обединяват, за да спрат развитието на страната и буквално да я плячкосат.

Виждаме, че се крият, а кметът се прави, че не е оттук и няма нищо общо. Ще търсим отговорност лично от Бойко Борисов по всички политически начини, включително чрез иницииране на ново извънредно заседание на Общинския съвет в Пловдив“, добави още Иванов.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории