Водач на ВМР вцепени лидер на „Демократична България“: Вие зависим от Сорос гей ли сте!?

7 Dni Sofia02.04.2021
владислав панев, стефан тафров

Въпроси към г-н Стефан Тафров, водач на листата на „ДБ“ в 13 МИР Пазарджик

Уважаеми господин Тафров,
Като роден и израснал в град Брацигово, разбирам, че спешно търсите роднини в Пазарджишка област, за да се идентифицирате поне малко с един напълно непознат за вас прекрасен български край.

Като ви пожелавам успех в търсенето и сродяването, обръщам се към Вас със следните въпроси:

1. Като кандидат за публична длъжност от формация, горещо изповядваща прозрачността и откритостта – смятате ли, че родолюбивите избиратели от Пазарджишка област трябва да знаят всичко за сексуалните предпочитания на един водач на листа, особено ако тези предпочитания от десетилетия са твърдо ориентирани към собствения му пол?

2. Като кандидат за публична длъжност, смятате ли, че лично Вие честно и открито сте споделили с избирателите истината за Вашия сексуален статус – например, сам ли живеете, с жена ли, или с мъж?
Страстен почитател ли сте на еднополовите връзки?
Изборът си е Ваш, но е редно избирателите да знаят истината – защото това може да определи утрешните ви гласувания в парламента срещу семейството от мъж и жена, и за въвеждане на “еднополови бракове”, ЛГБТ-политики и др.

3. Смятате ли, че е редно един дългогодишен дипломат – бивш посланик на България в Италия и Франция – да превръща българските дипломатически резиденции в любовни квартири на своите еднополови любовници, включително пред очите на други български дипломати и за сметка на българските данъкоплатци?

4. Смятате ли, че при определени обстоятелства нечия хомосексуална слабост би могла да се използва като задкулисна зависимост и да превърне своя носител в марионетка на зловещи личности като Джордж Сорос и задкулисие като “Отворено общество“ и др?

5. Смятате ли, че е почтено да се укриват от избирателите в Пазарджишка област едни толкова важни обстоятелства, като например – положителното отношение към еднополовите бракове, подкрепата за гей-парадите, и желанието за промяна в Конституцията и семейния модел от мъж и жена?
Какво е Вашето отношение по този въпрос?

6. С други думи – възможно ли е да укривате важни факти от вниманието на родолюбивите и консервативни избиратели на Пазарджишка област, пазещи славното наследство на Априлското въстание, само и само за да придобиете повече гласове на гласоподаватели, които биха били шокирани от евентуални Ваши признания за еднополова пристрастеност?

Всички тези въпроси по никакъв начин не поставят под съмнение правото на Вашия избор и на Вашата отговорност да имате каквито искате сексуални предпочитания и начин на живот.

Тези въпроси не биха били зададени във Ваше лично качество, ако не бяхте кандидат за народен представител.

Но тъй като Вие, господин Тафров, сте кандидат за народен представител, и то водач на листа – то логично дължите честни отговори на избирателите от Пазарджишка област.

Само Вашата честност – а не мълчание и ослушване – ще гарантира на избирателя един ясен и информиран избор на 4 април 2021 г.

Единствено познаването на Истината ни прави свободни.

В очакване на Вашите честни и публични отговори:

Александър Урумов,
Родом от град Брацигово, Пазарджишка област, водач на листа на ВМЧРО