Ще гласувам за Бойко Борисов! Защото е мъж в педе.астки времена

7 Dni Sofia02.04.2021
бойко борисов

Утре е ден за размисъл, но аз няма какво да размишлявам.<

Отдавна съм решил.

Пък и съдбата ми го сервира на тепсия – живея на територията на 25 МИР – София, а водач на листата на ГЕРБ там е Бойко Борисов.

Ще го подкрепя – с преференция, без преференция, с ум, душа, разум. Гласувам за ГЕРБ единствено заради Бойко Борисов и по никакъв начин няма да ми се налага да правя компромиси. Примерно, да пусна вота си за друг политик от същата партия, когото не харесвам, само защото е от „хората на Бойко“.

В този смисъл съм в покой със себе си. Изборът ми ще е наистина мажоритарен, смислен.<

Защо ще гласувам за Бойко Борисов?

Защото го познавам и нямам съмнения, че е добър, почтен и вярващ човек. В днешните вълчи времена това май се превърна в ключов критерий. С всичките си падения и грешки, с плюсовете и минусите си и въпреки че много често ме ядосва заради мекушавостта си, Бойко отдавна спечели изборите по човечност. Поне в моето сърце.

Шегуваме се често с колегите – ей го, „нашият християнин“, пак търпи, пак им кляка, докога така, на главата му се качиха…

А колко е трудно това и какво благородство изисква – да прощаваш, да се смириш, да преглътнеш егото си и обидите, да махнеш с ръка, вместо да свиеш юмрук, – в името на отечеството, на общото благо, на мира и спокойствието.

Ще подкрепя Борисов и защото, освен че е добър, е и ужасно работлив мъж. Бачка колкото целия държавен апарат, до себеизцеждане и себеизгаряне. Така да работехме всички, България щеше да е Швейцария на Балканите.

…А и наистина е МЪЖ. Също рядкост в днешните не само вълчи, но и пе*ерастки времена.

От фейсбук профила на журналиста Недялко Недялков


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории