Само в 7DniSofia.bg

Извънредно! Родителите на изчезналите в САЩ български момичета проговориха!

Родителите на изчезналите в САЩ български тийнейджърки

Родителите на изчезналите в САЩ български тийнейджърки – Велина и Натали, казаха в предаването „120 минути“ по БТВ, че са ги видели за последно преди училище в деня на изчезването им.

По данни на училището на Велина са изчезнали след предпоследния час. Когато след училище се опитах да се свържа с нея, телефонът й беше изключен, каза бащата на момичето.

Дъщеря ми е много хубаво и добро дете. Тя много обича да чете, има много позитивни мисли за живота като цяло, каза майката на Натали.

Бащата на Велина разкри, че дъщеря му е искала да учи за учителка. Относно момчетата, Велина има сериозен приятел, който работи в България. Дъщеря ми дори трябваше да пътува при него скоро, добави мъжът.

Майката на Натали, каза, че дъщеря й също си има сериозен приятел и бе категорична, че няма как момичетата да са избягали с латинобанда, каквито информации се появиха. Много ми е болно, че се спекулира с тази тема. Искаме да се върнат и да продължат живота си нормално, както е редно, заяви жената.

Скъпи момичета, чакаме ви да се върнете вкъщи. Много ви обичаме и се тревожим за вас. Обичаме ви, чакаме ви вкъщи, обърна се към тийнейджърките майката на Натали.

Много ги обичаме, нека да се върнат, всичко ще си бъде същото, добави бащата на Велина.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.