Убийствен Слави Трифонов взриви ефира!

7 Dni Sofia06.06.2017
19

„Снощи гледах концерта на Ариана Гранде и приятели, посветен на жертвите на терористичната атака в Манчестър. Само да отбележа, че докато продаваха билети за този концерт стана атентат и в Лондон. А за там концерт нямаше. Само да отбележа – докато го гледах не гледах концерт, а поредната проява на лицемерие. Добре организиран, бляскаво организирано и изпълнено с лицемерие, излъчвано в цял свят по повод смърт. Ах, колко много страдаме за убитите в Манчестър, ах колко много не се страхуваме, ах колко много сме съпричастни”, така Слави Трифонов започна понеделнишкото си предаване в ефира на bTV.

„Гледах как няколко така наречени тийн идоли са се събрали на сцена и докато си пеят хитовете страдат за трагичната смърт на децата в Манчестър.   А искате ли сега да си зададем няколко искрени въпроса?

Защо нямаше концерт за убитите 36 души пред църкви в Египет?

Защо нямаше концерт за убитите над 90 души при акта в Кабул миналата седмица?

Защо нямаше концерт за убитите над 202 човека в Индонезия или този тероризъм там е някакъв друг тероризъм и той не ни засяга?

Или пък на Ариана Градне не й пука за него.

Или пък тероризъм има само в Манчестър, Лондон и Париж”, попита Трифонов.

„Има ли някои от Вас, уважаеми зрители, които да вярват, че големите мощни, модерни държави – така наречените „велики сили” не могат да унищожат ИДИЛ за няколко седмици.

Има ли някой, който да вярва, че Америка, Русия, Великобритания, Франция и Германия са по-слаби от някакви фанатизирани малоумници, въоръжени с ножове и самоделни бомби или взривяващи се с коли и врязващи се с коли в тълпата.

Има ли някой, който да вярва, че това зло ще се пребори с цветя, лозунги и с „не на страха”, попита Слави.

„Така като се замисля всички май станахме някакви счетоводители на смъртта на невинни жертви. Броим трагедии и само чакаме къде, кога и колко точно хора ще бъдат убити. Плачем по телевизията, поднасяме цветя пред посолствата и лъжем, че не ни е страх. Така е модерно – да мрем и да не ни е страх от смъртта. И помислете малко и кажете – не ви ли изглежда, че за великите сили всичко е само бизнес. Даже е по-цинично – те имат полза да има тероризъм”

„Ако някои не е разбрал Третата световна война вече е започнала. И вече взе много жертви. И тази война няма да спре. Няма да спре, докато ние хората, независимо от каква националност и каква религия сме, не принудим военните и икономически лобита и политиците да престанат да правят бизнес със смъртта. Иначе Ариана Гранде ще продължи да прави много концерти”, каза още телевизионният водещ.

4 коментара

  • Ивайло Братоев

    06.06.2017 at 6:51

    Голям умник си ти, Слави….Как достигна такива дълбини но мисълта? Ние въобще нямаше да се сетим за това…добре, че бе ти да ни отвориш очите за световните работи….Единствено не мога да разбера какво ти пречи идеята на Ариана Гранде??? Това може, това прави…Да хване оръжието ли? Да направи концерти на всички места с тероризъм по света ли? Да спрем да слушаме музика ли , да спрем да дишаме ли, защото този свят е пълен с малоумници??? Между другото при твоите концерти/ за „промяна“ на системата/ не е ли същото – събират се млади хора, които обичат твоята музика, пък ти представяш нещата, сякаш правиш нещо велико, нещо различно, единствено и неповторимо….Просто човек по- често трябва да се гледа в огледалото и да си дава сметка как изглежда в хорските очи….за да не става смешен, когато се напъне за поредното си оригиналчене…

  • Ванчето

    06.06.2017 at 10:26

    Браво Братоев,много си прав!

  • Човек

    06.06.2017 at 23:03

    И за кое е прав Братоев, че не разбрах? Че Ариана Гранде можела и направила няукакъв си концерт… Защо? Какъв е повода? А нима нямаше и много други поводи??? Слави е безкрайно прав и му прави чест, че казва истината такава, каквато е – мръсна, грозна, гадна и инфантилна!!!

  • Момчил

    07.06.2017 at 9:39

    Слави, като истински Българин, посочи с крив пръст – защо там а не там? А по-добре ли щеше да е да няма и там? Ариана си е западна изпълнителка и толкова. Направила е нещо – евала! Близко – изсточните артисти и те май не са правили концерти за атентатите в Европа камо ли благотворително за подпомагане на пострадалите! Като толкова иска Слави, да направи концерт той за непочетените невинни жартви! Лошо няма. Само дето той не е „така наречен – идол“, а е само така наречен – Дългия 🙂

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории