Сидеров хвърли бомба по случая „Скрипал“: Това беше лошо организирано мероприятие от Великобритания…

Волен Сидеров

Случаят „Скрипал“ продължава да е тема номер едно не само у нас, но и в световен мащаб. Според лидера на „Атака“ Волен Сидеров, това е било едно не добре организирано мероприятие от страна на Великобритания. По думите му всичко идва от икономическите и геополитически промени в света, тъй като доминацията на САЩ започва да намалява.

Сидеров припомни случая със Садам Хюсеин, който позволил да се купува петрол с друга валута освен долари, а след това бе обвинен и свален от власт чрез война. „После се оказа, че няма ядрено оръжие, а американското „сори“ струва много скъпо“, заяви пред БНТ председателят на парламентарната група на Обединените патриоти. Той допълни, че и в този случай е така, а най-верните американски приятели – Великобритания започват тази кампания „Скрипал“. По думите му преизбирането на Путин също и спомогнало ситуацията, а случая с отровения двоен агент до голяма степен е спомогнало за изключително високия резулат на руския президент на изборите.

Сидеров изрази притеснения, че истерията, която е обзела не една и две страни в Европа може да предизвика горещ момент на война и когато видят, че случаят „Скрипал“ не работи, отчаянието от разцентроването на света да доведе до по-страшни стъпки.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.