Дъщерята на убития ресторантьор във Виноградец попиля Цацаров: Баща ми изгни в гроба, а Лазар Влайков…

Виноградец

Дъщерята на убития във Виноградец ресторантьор Атанас Тонкев писа писмо до главния прокурор Сотир Цацаров заради бавния процес по разследването на убийството. В сутрешния блок на Нова телевизия Деница Тонкева заяви, че е писала до Цацаров, за да напомни и да не се измъкне и този път Лазар Влайков.

„Моят баща изгни в гроба, а Влайков продължава да работи като общински съветник, добави Деница. Според първоначалната версия фаталният изстрел срещу Тонкев бил произведен от 6-годишно дете. Впоследствие по случая беше задържан общинският съветник от Септември Лазар Влайков, който е собственик на оръжието на убийството. Близки на жертвата заявиха, че именно Влайков е убил ресторантьора. В средата на ноември миналата година Влайков беше освободен под гаранция от 8000 лева.

От репортера на „Здравей, България“ стана ясно, че случайно преминаващ мъж е съобщил, че Лазар Влайков си ядял и пиел спокойно постоянно в хотел във Велинград. От прокуратурата съобщиха за Нова телевизия, че вече са извършени три огледа на местопрестъплението, разпитани са повече от 25-има свидетели по делото и са извършени редица експертизи. Обвинител номер 1 пък щял да разговаря с вътрешния министър Валентин Радев в търсене на информация защо се бави комплексната експертиза.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.