Бомба! Кристиан Костов с награда, каквато български певец не е взимал! Разкрива какво прави с мъжа до него

7 Dni Sofia07.01.201866660
кристиян костов

Кристиан Костов ще получи награда в Гронинген, Холандия. Церемонията по връчването на European Border Breakers Awards ще бъде на 17 януари.

Призовете се дават на 10 изгряващи изпълнители или групи, спечелили слава през изминалата година отвъд границите на собствената си държава. Кристиан е първият български артист, който ще вземе такова отличие. Сред носителите на наградата досега са Адел, “Токио Хотел”, Каро Емералд, напомня “24 часа”.

По време на церемонията всеки от наградените артисти участва и със свои изпълнения на сцената. Като специални гости се канят призьори от предишни години.

Младият певец в момента работи върху съвместен проект с друг артист от Евровизия 2017 – норвежкия музикален продуцент и изпълнител Jowst, който най-накрая ще покаже. Тази пролет се очаква да излезе първият международен албум на Кристиан Костов.

Тези дни той пусна новото си парче The One. Музиката и текста той пише заедно с брат си Даниел и неговата приятелка Мария. Сингълът на английски вероятно ще бъде включен в предстоящата тава. Кристиан поверява продукцията на продуцент от Украйна, с когото се запознава в Киев.