МВР с нова следа? Спецченгета и жандармерия се изсипаха в Луково! Издирват мъж, свързан с убийството в Нови Искър… (СНИМКИ)

Полиция

Село Луково, главният път от София към Своге и околността буквално прилича на снимки за екшън филм. Цялата околност е почерняла от полиция, а местни хора, които алармираха агенция ПИК за случващото се там, заявиха, че се страхуват да излязат от домовете си. Полицаите, въоръжени с автомати, спират всеки автомобил и не свалят тежките си оръжия.

Спецченгета и жандармерия са изпратени за акция по издирване на мъж, който не е от Луково, но може би има нещо общо с жестоката касапница в Нови Искър. Информацията не бе потвърдена.

Пред ПИК кметът на Луково Румен Колев заяви, че не знае нищо, стои си в кметството и не може да даде информация. От МВР заявиха, че няма нищо притеснително и било рутинна акция за борба битовата престъпност. Всички маскирани полицаи са тежко въоръжени и след претърсването на Луково, ще проверяват и всички съседни села.

Претърсванията протичат по всички къщи и селото е блокирано. Всяка кола, която се движи по пътя Своге-София се спира и проверява щателно, като се проверяват и записват и личните карти на хората, като се прави и електронна справка.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *