Пикантни разкрития: Марияна Попова била шута на “Биг Брадър” заради доктор Енчев! Подложила се на…

Mariana-Popova-1

Мариана Попова не участва в тазгодишния сезон на Биг Брадър – „Most Wanted”, въпреки че първоначално бе подписала договор с риалити шоуто. В светските среди упорито върлува слухът, че гласовитата певица е отказала участие, защото претърпяла скорошна естетична интервенция, пише в. “Уикенд”.

Мариана се подложила на леко уголемяване на бюста, като според мълвата, за това се е доверила на пластичния хирург д-р Ангел Енчев. И тъй като Мариана е все още в период на възстановяване, преценила, че няма как да приеме поканата на продуцентите на „Биг Брадър”. Както е известно, след уголемяване на бюста известно време всяко, дори и най-малкото движение, предизвиква неистова болка и силен дискомфорт.

Така че действително е немислимо участие в шоу, защото е необходима дори помощ при преобличане, а какво остава за изпълняване на мисии, изискващи физическо натоварване.    Дали Мариана Попова действително се е подложила на интервенция за уголемяване на бюста и именно това е причината да откаже да влезе в Къщата, все още е само в сферата на догадките. Все пак в светските среди коментират, че в момента певицата се възстановява, а неотлъчно до нея е любимият й Веселин Плачков.