Пълен потрес във “Фермата”! Никой не е очаквал това! Бащата на участник се опитал да го удуши, защото помолил да остави майка му…

7 Dni Sofia11.11.201765290
36

Емигрантът Иван Гинчев от „Фермата“ разказа покъртителни подробности от тежкото си детство в предаването. Той много пъти е бил на косъм от смъртта заради тормоз от баща си. Тормозен е още от най-ранна детска възраст от родителя си, който имал тежки проблеми с алкохола и хазарта.

Първите спомени на Иван от 2-годишен са как баща му го души, защото го е помолил да спре да бие майка му. Драматичната си история той разказа тази вечер на чеченката Марина, която също е била жертва на домашно насилие.

„Баща ми ползваше майка ми за боксова круша. Той е скапан комарджия, по цяла нощ играеше, а като се прибереше пребиваше майка ми, защото е загубл. Аз бях на 2-3 години, събудих се от това, че я бие. Той започна да ме души и казваше „гледай полюлея, сега ти ще умреш“. Цял живот съм ходил със син врат от неговите пръсти“, спомни си тежките моменти Гинчев.

За да скрие травмите майка му го обличала с поло посред лято, а бащата-злодей не се поколебал да ги спуква от бой и на Коледа и да ги оставя на тъмно след загуба на хазарт.

Години по-късно Иван убедил майка му да се разведе, а днес живее с нея и семейството си в Берлин. Баща си не е виждал от 21 години и не го брои за жив.