СРАМ! СРАМ! СРАМ! Кой взе пари, за да направи Бойко Борисов рекламно лице на хазартния крал Васил Божков!?

7 Dni Sofia02.11.201762140
Бойко Борисов футбол Бистрица (9)

Бойко Борисов поигра футбол между две срещи с дами – министърът на отбраната на Македония и президентът на Швейцария. Даже би Левски.

Веднага го нападнаха. Хванаха се за това, че го правел през работното време. Глупаво, защото един министър-председател е на работа във всяка минута. Което не изключва възможността му за други неща.

Нещо обаче далеч по-безумно видяхме днес. За което Бойко Борисов на момента трябва да изгони пиарите си. Или поне онези, които му вкараха днес…гол ли е, автогол ли е, един Господ знае.

Недопустимо е министър-председателят на България да се появява в екип, рекламиращ частната хазартна къща на Васил Божков! На стадион, целият нацвъкан със същата фирма.

Ама бил такъв екипа на Витоша Бистрица. Чудо голямо! Екипировката е от най-евтините, като гледаме марката, и все 11 тениски за мачлето на премиера трябваше да се намерят! Като нямат, няма да играе и Борисов.

Министър-председателят рекламира фирма, чийто предмет на дейност е забранен за малолетни!? За такъв гаф в други страни подават оставки. У нас е хубаво поне пиарите му да изгоним. Особено, ако вече са си пуснали фиша. При господин Божков.

ВЛАДИМИР ЗАРКОВ, специално за 7DniSofia.bg