Хората на Гриша Ганчев показа уникален нов джип! 4 бройки бяха продадени още преди да е завършил Автосалона в София

7 Dni Sofia19.10.201747330
4
Снощи, по време на продължаващият до неделя Автосалон София 2017, се състоя премиерата на изцяло новия модел H6 на специализираната в SUV модели марка HAVAL, част от гиганта Great Wall.

Световната премиера на Haval H6 се състоя през април тази година по време на международното изложение в Шанхай, а сега с дебюта си пред българските потребители, колата отбеляза появата си за първи път пред публика извън Китай.

Демонстрираният на щанда на HAVAL е пълноразмерно SUV, оборудвано с двулитров бензинов двигател със 190 конски сили и комбиниран със седемстепенна роботизирана предавателна кутия.

“Автомобилът разполага с изключително богат набор опции, сред които е и камера, която покрива пространството около него, асистенти за потегляне и спускане по наклон, асистент за следване на пътното платно, а също така има и три режима на поведение- нормален, икономичен и спортен, и други”, сподели по време на премиерата Тодор Стойков- търговски директор на Българска Автомобилна Индустрия.

7DniSofia.bg научи, че още в рамките на салона до момента, вече 4-ма привърженици на ЦСКА са дали заявка да си купят от новата продукция, която ще се сглобява в завода на Гриша Ганчев край Ловеч.
От фирмата пък очакват благодарение на новата модификация на джипа продажбите им в България да скочат още повече и до края на следващата година вече да са в Топ 6 по този показател.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *