Не, това не е гаджето на Тото от ВИП Брадър! Но за сметка на това няма да повярвате каква е на хубавеца от СкандаУ

7 Dni Sofia06.10.20178040
9

Тото от “Скандау” се е изхранвал с чалга. Рапърът години наред е заработвал, пишейки фолк парчета за второкласни изпълнителки от лекия жанр. Една от редовните му клиентки била певицата на “Диапазон Рекърдс” Ашли.

Дълго дори я мислели за негово гадже. Заради близките си работни отношения с Ашли любимецът на зрителите на “ВИП Брадър” понякога ходел по светски събирания под ръка с нея. Много от колегите му дори смятали, че двамата имат интимни отношения. Оказало се обаче, че близостта им е само по работа.

Всъщност Тото поне от 3 години има връзка с момиче от Перник, което се казва Яна Червенкова. За нея не се знаят много подробности, освен че е успяла толкова яко да го оплете, че той не смеел да помисли за друга, преди да влезе в Къщата и жените сами да започнат да се натискат за компанията му.

Познати на Яна твърдят, че била много скромно момиче. Въпреки че връзката им не е тайна, тя поне засега отказва да се изявява в медиите като гадже на Тото. Според слуховете, това било изискване на риалитито, което планирало да превърне рапъра в секс символа на сезона, пише седмичник.

Според тв продуцентите, това щяло да е трудно, ако на зрителите се натяква, че има сериозна приятелка.