Вижте как изглежда Брад Пит след развода с Анджелина… Тази ли е новата му? (СНИМКИ)

Брад Пит

Брад Пит се възстанови след развода и вече прилича на човек. От ходещ призрак той най-после придоби вид на нормален мъж. Съпругът на Анджелина Джоли беше като привидение в седмиците и дори месеците след развода.

В разгара на лятото актьорът най-накрая показва възстановена фигура и доста по-здрав вид. Според някои слухове, проблемът с външния му вид не се е отнасял само до проблемите с Анджи. В мрежата се спекулира, че Пит може би е претърпял операция, или процедури за възстановяване на крака.

 

Преди години той претърпя инцидент, заради който ходеше дълго време с бастун. Напоследък звездата е захвърлил помощното си средство, което провокира съмнения, че може би нещо се е случило. За първи път от месеци 53-годишния актьор не куцаше, наддал е на килограми и изглежда добре.

Мнозина вярват, че изтерзания му външен вид се е дължал на развода с Анджелина. Година по-късно обаче той е в отлична форма. Светските таблоиди дори му приписват връзка с актрисата Сиена Милър, с която са близки отдавна. Двамата дори си партнираха в последния му филм. В киносредите се шушука, че лично Брад е настоял блондинката да стане част от каста. И пак той е убедил продуцентите да й поверят главната роля.

Така или иначе блондинката вече привлича вниманието, защото двамата с актьора отдавна са заедно. И дори се шушука, че връзката им е сериозна. В началото на развода, под прицела на медиите бе Марион Котияр. Французойката дори трябваше да се обяснява, че не чака дете от Брад, а от годеника си, тъй като беше бременна.

Към днешна дата двамата дори не са приятели, а Брад Пит очевидно има нова тръпка. Дамата на живота му не е друга, а Сиена Милър, а той не крие, че е луд по нея. Актрисата успя не само да върне усмивката на актьора, но и желанието му за живот. Съдейки по промените във вида му, явно любовта му влияе добре.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *