Дъщерята на Сакскобургготски крие обезобразено лице с тъмни очила

660_442ea9441ff4e8166153ce648da8c145

Княгиня Калина шашна българите за пореден път при прибирането си в родината, където се върна преди дни по повод 80-ия юбилей на Симеон Сакскобургготски. Дъщерята на царя се появи в типичния си крайно екстравагантен стил на церемонията в „Св. Александър Невски”. Дългата черна пола Калина бе комбинирала със супер високи боти посред лято, лачено коланче и за капак почти през цялото време не свали слънчевите очила, коментираха от пик бг.

„От операциите лицето й е почти обезобразено и затова постоянно е с очила, зад които крие шокиращите последствия от намесата на хирурзите. Да не говорим пък за перлите и златния колан. На Запад може да е модна икона, но тук никой не се облича така”, коментираха присъстващи на събитието. Думите за вида на княгинята се потвърдиха, след като тя свали очилата си, защото наистина се видя, че Калина не изглежда никак добре заради многобройните намеси на скалпела по лицето й.

Калина, както обикновено, бе екстравагантно облечена

По-късно на официалния бал Калина отново изненада гостите с особен модел рокля, която никак не кореспондира с официалното събитие. Слънчевите очила също бяха неразделна част сред аксесоарите й. За да прикрие лицето си, Калина не се разделя с тях и вечер.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *