Десислава Радева остави охраната! Вижте къде отиде първата дама, без да я пази никой!

Десислава Радева

Съпругата на президента Румен Радев – Десислава бе засечена от репортер на „Уикенд” да се разхожда сам самичка в Княжеската градина в София.

Миналият вторник първата дама крачеше бодро из алеите на парка, докато по същото време съпругът й бе на официална визита в Словакия. Нищо не издаваше, че жената, облечена в лятна синя рокля на бели цветя, обута с бежови гуменки и небрежно преметнала през рамо кафява кожена чанта и дънково яке, е съпругата на Румен Радев.

За изумление на хората, които в този час също отмаряха в парка и разпознаха Деси Радева, в близкия периметър около президентшата не се забелязваше никаква охрана. Според правилата обаче, където и да отиде, нежната половинка на държавния глава задължително трябва да бъде следвана от гард на НСО. Може би държавните бодигардове са се маскирали като борчета и дръвчета, шегуваха се случайни минувачи.

Повече от час Първата дама се наслаждаваше на зеленината в топлата лятна вечер, като обиколи няколко пъти алеите в парка до паметника на Съветската армия. Както е известно, Радева поддържа перфектна фигура, като спортува и като ходи по няколко километра пеш на ден.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории