Комикът Китодар Тодоров е женен, но това не му пречи да ухажва красиви колежки! Вижте на коя е хвърлил око, всички я познаваме, тя е…

Kitodar-Todorov-01

Комикът Китодар Тодоров е щастливо женен, но това не му пречи да ухажва красиви колежки, убедиха се лично фотографите на „Уикенд”.

Преди няколко дни те станаха неволни свидетели на случайната среща на актьора с неговата колежка Миленита на столичната улица „Граф Игнатиев”. 43-годишната звезда от сериала „Домашен арест” толкова се зарадва на пеещата актриса, че й предложи да се видят на четири очи в някое заведение.

Блондинката, която нашумя като атрактивната барманка Адриана от хитовия сериал „Под прикритие”, нямаше нищо против. Двамата седнаха в пицария „Мамма Миа” на ул. „Иван Шишман”. За негов късмет синеоката красавица, която е майка на три деца, се оказа на диета. Вместо сочна пица, Миленита си поръча само бутилка минерална вода с резенче лимон. Китодар поиска същото и за себе си. Докато двамата си бъбреха задушевно, актьорът извади електронна цигара и изпуши една без да се трови с катран.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории