Горещи страсти в ефир! Депутат от ГЕРБ се гаври с БСП за вота на недоверие…

Герб (2)

Да попитам колегата – той сигурен ли е, че има такъв вот? Предният път три месеца го мотаха. На съвсем обикновен език това от вчера е чиста боза. Така коментира депутатът от ГЕРБ Мануил Манев темата с предстоящия вот на недоверие, който БСП анонсира, че ще внесе на тема „Сигурност“.

„Като говориш, че хората живеят в несигурност, трябва да боравиш с данни. Битовата престъпност е намаляла. Да, има проблеми“, продължи Манев.

„Един вот на недоверие едва ли влиза в графата поезия. Основните ни мотиви са липсата на сигурност в третия кабинент „Борисов“. За съжаление политическото ръководство и на МВР и на кабинета, търпят провал след провал“, опонира му депутатът от БСП Иван Иванов.

„През 2013 г. съкратиха тези, които не бяха удобни на БСП. За една година министерството направи неща, които са положителни. Но една година при разрушена обстановка е много малко време“, разкритикува го още Манев. „Вие обезкървихне това министерство“, продължи той.

„Защо включваме инцидента с хеликоптера, не ми е ясно. Може би да правим политика и скандали. Това не прави чест нито на БСП, нито на президента“, изрази своето учудване Манев.

„Кога ще се внесе вотът, е ясно и сигурно. Той ще бъде внесен другата сряда“, отговори му червеният депутат.

„Вие откъде го научихте този резултат? Вие нямате един ден в това министерство“, присмя се Манев на Иванов.

„Какво се случи в Ботевград? Вие къде бяхте, видяхте ли го?“, избухна Манев. „Г-н Манев, тези са живели два месеца на центъра на Ботевград, медиите го показаха“, неумело се опита да му отвърне Иванов.

„Президентът с това изказване, което направи вчера, вече не е президент на България, а президент на БСП“, заключи Мануил Манев.

„Пази Боже МВР да се оглави от такива хора като г-н Иванов“, присмя се Манев. „Ау, пази Боже“, направи пореден неумел опит да се защити Иван Иванов, предаде ПИК.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории