Уникално и нестандартно парти ще обикаля градовете това лято! Life As We See It ще разтърси представите ви! (СНИМКИ!)

31681167_2030902157176704_66243784915890461_n

Life As We See It е серия от концептуални, уникални  партита с нестандартна шоу програма смесваща модата с различни стилове музика, танци и изпълнители. Идеята е представянето на разнородни и на пръв поглед несъвместими стилистики в една пленителна шоу програма.

„За една година успяхме да направим повече от 20 успешни и разнородни събития с широк отзвук и много щастливи фенове.

След 1 година разработване на концепцията Life As We See It вече имаме честта да представяме гледната си точка и на публика извън София“, коментира един от организаторите- Халед Догмуш.

Първата спирка извън столицата беше съвсем скоро в Bedroom Пловдив 02.06. Следва поредица от лятни приключения и по морското крайбрежие. За момента са извести датите 28 юни-София, Bedroom и 02 август Bedroom- Слънчев Бряг. Скоро ще станат ясни и останалите.

Ще може да се радвате на нежната музика от цигулка, на фона на хип-хоп и R and B. Партитата ще са незабравими и ще допринесат за лятното ви настроение. На тях винаги има ВИП изпълнители и гости, като Михаела Филева, Павел и Венци Венц, Дара и много други. Разнообразете лятото с едно истинско парти!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории