Извънредно! Драматичен обрат за Нана – водещата спира битката с рака…

Нана

Нана Гладуиш била на финалната права на битката си с рака, след като преди точно една година диагнозата ѝ бе поставена за втори път. Тв водещата имала намерение да прекрати терапията си от началото на юли, а дотогава щяла да направи още няколко вливания на медикаменти, които се случвали през точно 21 дни.

Гладуиш все още нямала категоричен отговор на въпроса дали се е преборила завинаги с онкологичното заболяване. Това щяла да разбере едва когато се възстановяла от последната си операция и намерела сили да излети за Израел, където и при двете ѝ боледувания екип от най-добрите световни специалисти я наблюдаваше. Там Нана щяла да се подложи на редица изследвания, с които да провери дали се е повлияла положително от десетките литри химия, които за една година организмът ѝ приел.

В момента водещата на „Съдебен спор“ не се чувствала съвсем добре, защото тежко преживяла интервенцията по премахването на яйчниците ѝ. Била съсипана не толкова в психологически план, защото отдавна знаела, че операцията е наложителна, колкото във физически, предаде ПИК.

Заради химио- и лъчетерапиите тялото ѝ било изтощено и няколко дни тв звездата останала прикована за леглото. Във втората си битка с рака Нана загуби и повече от 10 килограма от теглото си, а отслабването се отразило сериозно на тонуса ѝ. Именно заради това се чувствала като развалина. „Подценявах тази операция. Позволих си да я неглижирам. Мислех си, че отивам, влизам в болница, правят я и хуквам, но не стана точно така“, споделя Нана, до която за пореден път плътно застанали съпругът и синът ѝ, както и болната ѝ сестра Мартина.

Припомняме, че Мартина бе диагностицирана с тумор в мозъка, който бе премахнат след тежка оперативна намеса. Двете посещаваха заедно курсовете си по химиотерапия и в момента сестрата на водещата също била добре. Когато Нана научила за състоянието ѝ, оставила своята битка на заден план и се втурнала да помага на най-близкия си човек. После обаче шокът отшумял и двете решили да приемат ситуацията с чувство за хумор. „Дори цинично понякога си правехме майтап. Защото не знам дали е трагично, но със сигурност е комично. Просто абсурдна ситуация“, коментира Гладуиш.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории