Адвокатът на Иванчева говори: Иванчева не е тайнствен кмет, който дърпа конците от ареста! Доказателствата срещу нея са…

1527674526-untitlefdfdssfdfdd

Доказателствата, събрани по делото срещу арестуваната с подкуп кметица на „Младост”, са безкрайно недостатъчни. Това по НОВА адвокатът на Десислава Иванчева Марин Марковски.

Според него в хода на следствието няма да се появят нови доказателства. Спазена ли е процедурата по арест.

Има ли някакви нарушения на правата на Иванчева, той казва, че когато има нарушения фудаменталноо, всичките последващи действия са свързани със законноста. Защитникът за пореден път подчерта, че подписвайки заповеди от ареста, клиентката му не е нарушила закона, защото все още не е официално отстранена от длъжност.

„Иванчева не е тайнствен кмет, който дърпа конците от ареста, както бе представена от прокуратурата”, категоричен е Марковски.

„Това, което се случи с Иванчева е изпитание, уникално не го пожелавам на никой, без доказателства тя да е  може да еобвинена с от 10-20 години. Тя е на кръстопът на който от едната страна ще си загуби главата, а на другата да си намери справедливостта, надявам се да намери справедливостта!“, каза още той.

Той отрече и слуховете, че клиентката му се е опитвала да влияе върху свидетели по делото срещу нея.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории