Левски стигна ново дъно! Как им хрумна на Спас и Краси да пълнят стадиона с…ваучери (СКАНДАЛЕН ФОТОФАКТ)

дядо-спас

Шефовете на „Герена“ треска ги тресе преди баража за Лига Европа срещу Черно море. През 2015 г. Моряците отмъкнаха Купата под носа на „сините“, миналата година отборът едва се промъкна до квалификациите след срамен мач срещу Верея, спечелен с дузпи, този сезон Славия ги шокира също на финала за вторият по значимост трофей у нас.

И ако във финалите за Купата Левски бе подкрепен от десетки хиляди свои фенове, то срещу Верея посещаемостта на „Герена“ граничеше със срама. Затова и „сините“ шефове са взели решение да напълнят трибуните по всякакъв начин.

Въпреки че битката за Европа с Моряците вече минава за мачът на сезона срещу Левски, няма индикации стадионът да се пръска по шефовете и затова от „Герена“ обявиха, че всяко дете ще влиза безплатно (практика, която ЦСКА наложи в домакинствата си от почти 2 години). Освен това феновете, на които им е трудно да влязат в онлайн-платформата продаваща билети или нямат възможност да стигнат до касите, за да си вземат пропуск, могат да го направят през сайт за купуване на … ваучери! Купонът е на цена от 19,14 лева и важи единствено за сектор „А“, а ограничение в закупените бройки няма.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.