Стойчо Стоилов в чужбина, гледа играчи, които да заменят Каранга!

ЦСКА Тренировка (19) Стойчо Стоилов Пламен Марков

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов е заминал на поредната си селекционна мисия в чужбина. Стоилов е напуснал България по-рано през седмицата. Преди десетина дни той бе в Западна Европа, но сега е на друго място.

ЦСКА усилено търси поне един краен защитник, който да подсили отбора през лятото. Червените имат сериозни проблеми в крайната линия на отбраната си през пролетта и ще опитат да вдигнат нивото за новия сезон. Отляво на ариергарда опция №1 в момента е Жеферсон, привлечен в началото на годината. Той обаче записа колебливи изяви, а и получи червени картони в два от най-важните мачове на ЦСКА този сезон – срещу Лудогорец в Разград (2:3) и с Левски за първенство (2:2).

Първият двубой на практика постави и началото на срива на армейците, като Жеферсон бе изгонен още в 53-ата минута. Бразилецът има договор с ЦСКА до лятото на 2020 г. и се очаква да остане, но в клуба искат да привлекат сериозен негов конкурент.

ЦСКА ще вземе поне 5 нови играчи, като освен един или двама крайни защитници се очаква привличането на вратар, централен защитник, вътрешен халф и централен нападател. За върха на атаката ще бъдат привлечени двама футболисти, ако се стигне до продажба на Каранга. Очаква се бразилецът да остане в ЦСКА поне до август и да вземе участие в първите мачове от Лига Европа и първенството.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.