Най-голямото 3D звуково и светлинно шоу, правено досега в България, прожектиран на сградата на Министерски съвет!

министерски съвет

По случай Деня на Европа тази вечер жителите и гостите на столицата ще могат да наблюдават мащабен светлинен и звуков спектакъл, който ще бъде прожектиран на сградата на Министерски съвет, предаде БНР.

Това е най-голямото 3D звуково и светлинно шоу, правено досега в България, каза ръководителят на Бюрото на ЕП в България Теодор Стойчев.

Специалното събитие е разработено съвместно с българско студио, носител на множество европейски награди за осветяване на знакови сгради в Европа и по света. За да могат всички желаещи да станат част от празника, филмът ще бъде излъчен 4 пъти в продължение на час.

Гарантирам на всички, които могат да дойдат на площад „Независимост“ в 21.30 часа довечера, ще се насладят на едно прекрасно, интересно и вълнуващо шоу, добави той. Шоуто ще се предава на живо в интернет на страницата на Бюрото на ЕП в България, както и на фейсбук страницата на Бюрото.

С прожекцията под наслов „Днешният ден“, посветена на Европейската година на културното наследство, ще бъде отбелязано и първото Българско европредседателство., обясни Стойчев: „Идеята е да бъдем по-обединени и да видим своето общо бъдеще в ЕС. Искаме за 9-ти май да представим нещо по-различно, нещо, което да бъде удоволствие за хората да присъстват. Това е нещо различно. Историята на Европа ще бъде разказвана по най-различни начини“.

Достъпът до спектакъла ще бъде свободен. Събитието ще премине при засилени мерки за сигурност, а площад „Независимост“ ще бъде затворен за движение.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.