Заги: Левски е фаворит, но няма да се предаваме!

Загорчич

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич определи Левски като абсолютен фаворит в утрешния финал за Купата на България между двата тима. Заги заяви, че единственият начин неговият отбор да победи е футболистите да дадат над 100% от своите възможности. Той призна и, че още няма никаква идея за титулярния си състав.

„За нас е чест да играем на финала за Купата. Излизаме срещу много силен противник, с много силни футболисти, абсолютен фаворит са. Ние ще излезем и ще играем за удоволствие, за да успеем да постигнем целта си. Не се предаваме, ще опитаме да поднесем изненадата и знаем, че ще е много тежко. Разбира се, че има напрежение. Търсим как да отпуснем футболистите без да прекаляваме. Всеки мач носи напрежение, но в този е по-голямо. Има спокойствие в тренировките и се надявам момчетата да са максимално готови.

Левски разполага с много качествени футболисти, няма да се предаваме и ще опитаме да изиграем един от най-силните си мачове, това е единственият начин да постигнем нещо. Класирането на финала само по себе си е успех за Славия. Стадионът ще е пълен, ще има много фенове.

Няма да правим промени в състава, знаете с какво разполагаме. Още не съм наясно с титулярите, имаме проблеми с леко контузени. Ще поговоря с футболистите след днешната тренировка, да видя как е настроението и тогава ще решавам“, сподели Загорчич.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.